strekov-hl-banner-o-festivale-1920-x-680

A FESZTIVÁLRÓL

Képzeljen el egy nyári hétvégét, amikor semmi kötelessége nincs. A kellemes júliusi napsütés kicsalogatta a szabadba és a barátokkal elindulnak kalandot keresni. A hűsítő szellő gasztronómiai ínyencségek illatát hozza, a levegőben érezni a cigánypecsenye, de a házi kalács illatát is. A figyelmét lekötik a gyönyörű látványt nyújtó szőlőtőkék, de az utcai művészek, a hagyományőrző csoportok is, Önöknek pedig semmi más dolguk nincs, mint egy pohár minőségi bor mellett élvezni az élő zene minden pillanatát. Ha az, amit most elképzelt kellemes érzéssel töltötte el, akkor élje át velünk a Kürti Borfesztivál egyedi hangulatát!

Látogassák meg a Szabad Kürti Borköztársaságot

A Szabad Kürti Borköztársaság egy szókép, ami arról mesél, hogy a szabadság hívei vagyunk és már több mint egy évtizede a felületes divathóbortoknak ellenálló értékeket képviselünk. A kürti szőlőtőkék mindig ugyanazon a helyen vannak, mélyen gyökeret verve a falu fölött húzódó szőlőhegyen. Az idő nem mozdította el őket.

A mini államunk valódi lényegét akkor fedezi fel, amikor ellátogat hozzánk. Megismerkedhet a hagyományos kézművességgel, a helyi szokásokkal, megkóstolhatja az egyedi, értékes borokat, melyeket a borászok fáradtságos, egyedülálló munkával készítenek, akárcsak a finom helyi ételkülönlegességeket.

Kürti Borfesztivál 2020

A Kürti Borfesztivál immár 13 éve, minden évben rendszeresen és nagy szeretettel szervezzük meg. Az előzetes várakozások alapján idén több mint 12.000 látogató jön el belekóstolni a kultúránkba, ezért gazdag programot készítettünk. A meghívásunkra több mint 200 művész és 60 borász mondott igen, akiknek idén az lesz a feladata, hogy a látogatók úgy érezzék magukat nálunk, mint otthon. Jöjjön el Ön is hozzánk, ahol átélheti az ősi Kürt hangulatát és kiváló, minőségi borokat kóstolhat.

Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

Nem olvasható? Kérjen újat itt. captcha txt

Start typing and press Enter to search

X